Gode råd Hjælp når hunden er bortløbet!

Et par gode råd til at finde din hund. Læg et tæppe udenfor i læ, der hvor hunden forsvandt fra. Læg noget af jeres brugte tøj ex jakke, sokker T-shirts, hundens tæppe m.v. som har duft af jer.

Tag hundens pivedyr med, når I leder efter den. Saml noget urin fra dig/jer i en beholder. Hæld det på en sprayflaske og spray det rundt i området, hvor hunden forsvandt – eller sidst er set. - Få hunden efterlyst hos politiet. Ophæng flyers med relevante oplysninger og et godt billede af hunden på steder, hvor der kommer mange mennesker i en radius af 3-5 km. Uddel flyers i en masse postkasser i lokalområdet. Giv også en flyer til folk i møder undervejs.

Forhør jer hos Hjemmeplejen, Postbude, Renovationsfolk, Bus og Taxaselskaber, om de har set hunden. Kontakt evt Dyrehospitaler og Hundepensioner i området.

  • Opret en efterlysning på vores hjemmeside. Her kan du også gratis generere flyers klar til print / deling, og du kan også oprette en Facebook efterlysning direkte til vores Facebook gruppe og side, hvor du kan dele din efterlysning med +13.0000 følgere.
  • Kontakt Dyrenes Beskyttelse, ring: 1812
  • Informer vejdirektoratet og banedanmark
  • Kontakt evt. Lokalradio og få dem til at bringe en efterlysning.

Det er også en god ide at få undersøgt stalde, lader, udhuse m.v. I lokalområdet. Tjek også marker, grøfter, damme, brønde, gylletanke. Kontakt også motionsklubber, Rideklubber og Jægere i området.